Julbord & Julpaket på Gits Gård!

Vänligen kontakta oss för prisinformation. Från och med den 20 november erbjuder vi flera olika alternativ till julbord och aktiviteter i vår mysiga och lantliga gårdsmiljö.

Stora Julbordet
Vårt Stora Julbord serveras alla helger från och med den 1 december och fram till jul. Välj och vraka bland ett stort urval av julrätter, i priset ingår välkomstglögg, alkoholfri måltidsdryck och kaffe på maten. Slutna sällskap kan även boka in julbord under vardagar denna period. Fredag-Lördag även underhållning och dans.

 

Julbuffé & Söndags Julbord

Slutna sällskap som önskar ett lite mindre alternativ erbjuds möjlighet att boka vår Julbuffé som serveras från och med den 1 december och fram till jul. I julbuffén ingår alkoholfri måltidsdryck och kaffe på maten. Under en del söndagar kommer vi även servera julbord från kl 15, kontakta oss för mer info.

 

Paket med smak av jul

Från den 20/11 kan du boka paket med boende och Jultallrik. Ett utmärkt paket för er som tex skall på julshopping i Falkenberg eller på Gekås i Ullared. Vill du se våra boendealternativ, hittar du det under fliken “logi”.

Konferens & julbuffé
Kombinera er konferens med vår Julbuffé eller Jullunch. Hel eller halvdag från och med den 18/11.

 

Jullunch
Med start den 18 november och alla vardagar fram till jul dukar vi upp vår Julbuffé för grupper och sällskap. I priset ingår alkoholfri måltidsdryck och kaffe efter maten.

 

Julfika
På Annas Bakgård i Falkmanska huset erbjuder vi jul fika för föreningar och slutna sällskap. Vi anordnar även Jullunch och annat för er som vill äta inne i stan.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller bokning!