DCIM100MEDIADJI_0569.JPG

Aktiviteter

De stora ytorna på Gits Gård ger fina möjligheter till diverse utomhusaktiviteter. Vi erbjuder till exempel tipspromenad, femkamp, utomhusmatlagning, vandring, friluftsliv och träning. Under sommarhalvåret har vi en uppvärmd utomhuspool och resterande tid av året finns vår vedeldade badtunna samt bastu tillgänglig. I våra trevliga lokaler inomhus kan vi bl a erbjuda dryckesprovning och middag i vår charmiga vinkällare eller i restaurang Stallet. Vi tillhandahåller även olika slags kurser, såsom i mindfulness eller självförsvar. Har ni andra önskemål om aktiviteter så gör vi vårt bästa för att ordna detta! Kontakta oss gärna för mer info och prisuppgifter.

Vi rekommenderar att sola och bada i Kattegatt vid långa Skrea Strand eller någon av de andra fina stränderna i Falkenberg. Vid sämre väder kan man bada inomhus i Klitterbadet, Sveriges enda 50 meters saltvattenbassäng.


Många fina butiker finns det i centrum och det är knappt 25 min bilfärd till GeKås i Ullared. 


Golfbanorna ligger tätt och nära, Björnhults golfbana ser man från Gits Gård! Vi har 119 golfhål inom en tidsradie på 25 min med bil.


Se den populära sommarfarsen på Vallarnas Friluftsteater eller prova rösten med Allsång på Vallarna.

Fånga din egen Falkenbergslax i fiskrika Ätran!


Marknader, t.ex vår- och höstmarknad i Falkenberg, pittoresk torghandel varje onsdag och lördag året runt. Långås marknad i juli eller den stora Sjönevads marknad i augusti.


Besök lokala hantverkare och gårdar, det finns många underbart vackra och trevliga utflyktsmål i närheten.


Vi samarbetar med kunniga och professionella yrkesmän och kvinnor inom olika områden.


Se dagliga evenemang på www.falkenberg.se