Förslag på aktiviteter i samband med konferens på Gits Gård

Vi är årligen värdar för en mängd kickoffer och företagsarrangemang. Här följer ett urval av aktiviteter vi kan erbjuda er.

 

Management betyder ”att leda hästar” och det vore väl en passande aktivitet att rida islandshäst. Vi samarbetar med Tölt i Väst, ett rutinerat företag som är vana vid eventuella nybörjare. Innan gruppen får ge sig av på en tur längs havet, dock inte på stranden i maj, får alla en lektion i hur dessa fyrbenta djur skall hanteras. Gruppen har ledare med sig och Islandshästar är lydiga djur som stannar när ledarhästen gör det. Vill varmt rekommendera denna upplevelse.

 

Vill ni stanna på Gits Gård finns det mycket att göra i trädgården. Vi har lite spel och tävlingar om så önskas. Förhoppningsvis är vår uppvärmda pool öppnad för säsongen och badbar.

 

Vill ”ni gå i barndom” har vi en härlig äng att spela Brännboll på. Är ni en mindre grupp gör vi lagen mindre och minskar planen. Vi lovar att vara rättvis domare om ni så vill.


Björnhult Golfbana ligger granne med gården och där kan golfarna få sitt lystmäte.

Här på gården kan vi också erbjuda Romprovning eller Vinprovning, vår nya vinkällare skall vara klar till i slutet av maj och kanske blir ni de som får inviga den. Vi lämnar offert på dessa aktiviteter om ni önskar.

 

Tillverka din egen naturtvål för hand i lantlig engelsk stil. Under ledning av Claire från Farmhouse får ni lära er från grunden att göra er egen naturtvål. Vi använder enbart naturliga ingredienser som kommer ifrån växtriket såsom kokos fett, oliv olja, solros olja, bivax, ekologisk odlade palm olja,vatten, natrium hydroxid , kryddor, örter och äkta eteriska oljor. En mycket rolig aktivitet som passar så väl för gruppen som vill lära känna varandra bättre som för ett kompisgäng.


Vi lämnar offert på dessa aktiviteter om ni önskar.

 

Har ni egna förslag på något annat ni vill göra skall vi göra vårt bästa att ordna det.