toppbildKyss-IMG_2595

Bröllop och fest på landet

Miljön, stämningen, möjligheterna och läget, lantligt men nära till det mesta mitt i Halland har gjort oss till en populär plats att fira bröllopsfesten på. Detta har uppmärksammats med reportage både i Bröllopsmagasinet Sverige, Norge och Danmark vilket vi är mycket stolta över så klart.

 

Kring Falkenberg finns ett par kyrkor för själva vigseln, vi han hjälpa till med transport till och från kyrkan. Här kan ni mingla fritt i vår stora trädgård med gott om naturliga rum. Vår stora festlokal Logen har egen entré med garderob och här kan vi duka upp för ca. 100 bröllopsgäster. Logen har dessutom egen bar, högt till tak med god akustik och egen balkong där du kan njuta av solnedgången.

Restaurangen Stallet passar det mindre sällskapet. Även här är det separat ingång med garderob och egen bar.

 

I gårdens restaurang hjälper vi er gärna att komponera meny och rekommendera drycker som förhöjer matupplevelsen. I trädgården växer bland annat smultron, krusbär, sallad, fläder och jordgubbar. Kryddorna hämtar vi ur vår egen örtträdgård.

 

Brudparet är välkomna att stanna över natten i vår vackra Bröllopskammare och vill brudparets gäster stanna har vi 51 ordinarie bäddar att erbjuda men dessutom plats för många extrabäddar. Välkommen att läsa mer om vårt hotell här.

 

Vi hjälper gärna till med att ordna med dekorationer och kringaktiviteter. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Urval av lokaler och möjligheter för stora & små festligheter. I vår vackra festlokal Logen kan vi duka upp för upp till 100 gäster.

I Stallet kan vi duka för upp till 50 personer och här har vi även vår originella silobar.

Önskar ni övernattning kan ni vakna upp till fågelsång i vår vackra bröllopssvit med egen balkong.

I Gårdens kök lagar vi mat efter säsong med kärlek till råvaran. Halland har ett fantastiskt skafferi, vi jobbar gärna med våra lokala mathantverkare.

#falkenbergsskafferi

Gårdens varma, personliga miljö passar fint till Minnesstunder och ceremonier. Kontakta oss gärna för mer info kring detta!

0346-495 75

info@gitsgard.se

Grillfest, poolfest, firmafest. Möjligheterna är många här på gården.

Vi tipsar gärna om artister, konditorer, fotografer mm som kan hjälpa till att göra just Er tillställning minnesvärd!

Kolla gärna in reportaget om oss i Bröllopsmagasinet!

Lagom till jul erbjuder vi ett urval av julbordspaket. Halländskt julbord i lantlig miljö med eller utan övernattning. Boka gärna i god tid!