Vårt bekvämaste boende på Logen

Längst upp på vår gamla Loge erbjuder vi romantiskt boende i Bröllopskammaren, med härlig balkong och utsikt över det halländska landskapet. Det finns också två familjerum med egen balkong och tre till fyra bäddar, tre dubbel-rum och två enkelrum varav ett är handikappanpassat. Alla rum har eget badrum.

På markplan har vi gårdens restaurang Stallet samt Silobaren och via en separat entré i flygelbyggnaden kommer ni till vår senaste konferens- och festlokal Loftet. Att tänka på är att trappor finns i byggnaden, har du problem med trappor så ring till oss så vi kan finna ett mer passande rum till er. 
Bröllopskammaren

Ett romantiskt rum i gamla sädesmagasinet. Här har du utsikt över bygden och Stafsinge kyrka. Dubbelrum på tredje våningen med plats för en extra säng. TV, eget badrum med dusch och wc samt balkong med utemöbler.

Kornkammaren

Familjerum på andra våningen utrustat med eget kök och stor balkong. En dubbelsäng och två bäddsoffor. Köksdel med matplats. TV, eget badrum med dusch och wc samt balkong med utemöbler.

Havet

Dubbelrum på andra våningen. TV, eget badrum med dusch och wc samt ett badkar.

Fågel blå

Dubbelrum på andra våningen. TV samt eget badrum med dusch och wc.

Lilla loftet

Familjerum på andra våningen med plats för fyra personer. En dubbelsäng, en enkelsäng samt en bäddsoffa. TV, eget badrum med dusch och wc samt balkong med utemöbler.

Kompassen

Handikappsanpassat enkelrum på entréplan med plats för en extrasäng. Stort eget badrum med dusch och wc.

Spat

Enkelrum beläget på entréplan. Eget badrum med dusch och wc.