Brölloppskammaren

Hotellrum, stuga eller B&B - här väljer du själv hur du vill bo

Söker du konferens eller hotell i Falkenberg, prisvärd B&B längs västkusten i Halland eller kanske rent utav boende i samband med din shopping i Ullared? Här på Gits Gård utanför Falkenberg kan du välja logi med full standard i våra hotellrum eller prisvärd övernattning i B&B. Totalt på gården finns 51 bäddar fördelade på tre hus med tio dubbelrum, tre enkelrum varav ett är handikappanpassat. Vi har även två stora familjerum med egen balkong samt vår mysiga Bröllopskammare med vacker utsikt över bland annat Stafsinge kyrka.

Alla rum är olika och personligt inredda.

Boendehusen kan hyras var för sig eller tillsammans.

Det ingår alltid frukost, handdukar, sängkläder och slutstäd när du hyr hos oss. 

Rummen är givetvis rökfria.


Här övernattar ni i rum med hotellstandard. Tre dubbelrum, två familjerum med 3-4 bäddar samt två enkelrum varav ett är handikappanpassat. Mer information här.

Längan har har tre B&B dubbelrum och ett dubbelrum. Matsal, två allrum med soffgrupper varav en med TV samt ett konferensrum med egen ingång. Två härliga uteplatser i anslutning. Se mer här.

Hönshuset rymmer ett B&B dubbelrum, ett B&B familjerum, ett B&B enkelrum samt ett dubbelrum. Allrum/mötesrum på nedre plan. Läs och se mer av rummen här.

Våra mysiga Stugor med terrass och egen dusch/toalett

I samtliga stugor bor du avskilt med eget mindre badrum som innehar dusch och toalett. Ni har också en egen liten terrass. Stugorna ligger charmigt utplacerade i vår trädgård, alla med utsikt över Hallands vackra solnedgång.

Husdjur

Vi älskar djur! I många av våra rum är husdjur välkomna, då tillkommer det en avgift på 200 kr för extra städning. Vänligen kontakta oss om ni har husdjur med er så att vi kan placera er i rätt rum.

Vi har promenadstråk på ägorna där man kan rasta sina hundar. På gården finns även stora ytor till att utöva träning av olika slag. Prata med oss så hittar vi bästa lösningen för dig och din vän!

Parkering

Vi har en stor parkering och alla parkeringsplatser på boendet är kostnadsfria. Bor ni i stuga går det även bra att parkera i anslutning till den.

DCIM100MEDIADJI_0569.JPG