Här är ett urval av våra konferenspaket på Gits Gård

Vid utbildning eller internmöten kan det vara bra att komma bort från de egna väggarna. Miljön på Gits Gård stimulerar till effektivt arbete under avslappnande former. ”Vi kom längre på kortare tid än vad vi trott” är en vanlig kommentar från våra gäster.

Övernattningskonferenser

För att gör det enkelt för er som gäster så har Gits Gård totalpriser där allt är inkluderat. Baspaketet presenteras i dygnspaketet och utökas när ni stannar längre. Offert lämnas på begäran.

Lunch till lunchpaket
Start dag 1 med lunch och avslut med lunch dag 2, i övrigt samma innehåll som ovan.

Konferens 1,5 dygn
Samma som lunchpaketet men konferensen stannar till klockan 13.00 dag två. På förmiddagen serveras fika med Gårdens Nyttiga Macka och avslutas med lunch.

  • Ankomst på morgonen dag ett och avresa dag två efter frukost.
  • Under förmiddagen serverar vi Kaffe/te och Gårdens Nyttiga Macka.
  • Lunch med lättöl/vatten samt kaffe/liten kaka på maten,
    Eftermiddagsfika med hembakat.
  • Tvårättersmiddag, måltidsdryck ingår. Vill ni beställa till vinpaket till maten, tar vår Sommelier mer än gärna fram förslag på viner som förhöjer matupplevelsen. Andra godsaker efter maten hittar ni i ”Silobaren”,
  • Övernattning i dubbelrum.
  • Lantfrukost dag två ger er nya krafter inför hemresan.
  • Konferenssal, teknisk utrustning, frukt & godis samt vatten ingår.

Dagskonferens för stora och små grupper

Dagkonferens
Pris lämnas på begäran.

 

Då ingår förmiddags fika med Gårdens Nyttiga Macka, lunch med dryck samt kaffe/kaka på maten, eftermiddagsfika med hembakat. Möteslokal, block, pennor och utrustning. Frukt, godis och vatten i salen.

Halvdagskonferens
Som dagkonferens men halvdag.

Det här ingår

Lokal med blädderblock, whiteboard, OH, diaprojektor, WiFi, pennor och block samt vatten, frukt och godis ingår i konferenshyran. Möjlighet till grupprumsarbete utan kostnad.

 

Kontakta oss gärna för offert.